Fondata in 2004, Fast Distribution SRL este o firma romaneasca cu capital integral romanesc. Sediul sau este situat in Ovidiu jud. Constanta. Domeniile principale de activitate ale firmei sunt importul si distributia de tuburi din cauciuc (furtunuri), racorduri (fitinguri) de mare, medie si mica presiune, foi din cauciuc. Toate cele enumerate mai sus sunt produse de liderul mondial in domeniu, Cidat din Italia.

Firma noastra isi propune, in relatia cu clientii de pe piata romaneasca, promptitudine, calitate, seriozitate si un raport pret/calitate foarte bun. Prin stocul aflat in depozitul nostru, dorim ca raspunsul la solicitarile clientilor sa fie rapid.
Prin munca depusa am reusit sa ne facem un nume, nume datorat seriozitatii si corectitudinii in relatiile de afaceri.Produsele comercializate de firma noastra sunt: furtunuri de mare presiune, furtunuri de medie presiune, racorduri de medie si mare presiune, covorase din cauciuc.
Toate comenzile sunt insotite de certificat de calitate si conformitate, fisa tehnica si certificat de calitate emis de producator.


Profesionalismul, promptitudinea si calitatea produselor oferite de cidat italia s-au concretizat in parteneriate cu cele mai cunoscute companii existente in Romania.Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostrii sunt firme importante de pe plan local si national.
Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostrii, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.